redony.jpg

REDŐNY

Cégünk kezdektől fogva foglalkozik redőnyökkel. Nem csak forgalmazzuk, hanem gyártjuk is őket. Megtalálhatóak akár műanyag és aluminium kivitelben. Tekintse meg a legkeresettebb fehér szín mellett az aranytölgy és mahagoni változatokat akár motoros mozgatással is.


NAPELLENZŐ

Szabadtéri árnyékolásra, eső elleni védelemre szolgál. A napellenzők kiválóan alkalmasak teraszok, kertek árnyékolására. A kiváló minőségű, ponyvával ellátott könyökkaros vagy motoros szerkezetek megfelelő védelmet nyújtanak a kellemetlenül tűző nap ellen

napellenzo.jpg

reluxa5.jpeg

RELUXÁK

A reluxa a belső árnyékolás egyik legnépszerübb és legrégebb óta eltejedt terméke. Esztétikus megjelenésének, gazdag színválasztékának és nem utolsó sorban praktikusságának, könnyen kezelhetőségének köszönhetően, lakások és irodák közkedvelt belső árnyékolói. A lamellák szélleségtől függően 16mm és 25mm-es alumíniumból többféle kivitelben készülnek. A kivitel szempontjából megkülönböztetünk bowdenes, üvegpálcás valamint gyöngylácos típusúakat amelyek a legkülönbözöbb formájú és speciális  típusú ajtó és ablaknyílásokon is egyaránt alkalmazhatóak.


SZÚNYOGHÁLÓK

Fix-, mobil-tolópályás-nyílókeretes  szúnyoghálói rendszereink funkciójuknak tökéletesen eleget téve, tartós, jó minőségű alapanyagokból és korszerű kivitelben kerülnek gyártásra. Termékeink az igényeknek megfelelően folyamatos fejlesztés alatt állnak.

szunyoghalo.jpg

zsaluzia.jpg

ZSALUZIÁK

A napsugarak a nagy üvegfelületeken keresztül rendkívül gyorsan felmelegítik a belső tereket, belső árnyékolókkal hatékonyan nem védekezhetünk a napsugarak melegítő hatása ellen, a legjobb megoldást a külső árnyékoló jelentheti. A zsalúzia hatékonyan visszaveri a napsugarakat, illetve az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az üvegfelületet. Előnye a redőnnyel szemben, hogy a lamellák dőlésszögének állításával szabályozhatjuk a beáramló fényt.

A zsalúzia szerkezete alumínium, mely több színben is rendelhető. Mozgatása történhet kézzel, tekerőkar segítségével, avagy motorosan kapcsolós, vagy távirányítós kivitelben is beszerelhető. A redőnyökhöz hasonlóan kapható meglévő tokokba, vagy külső tokos, homlokzatra szerelt kivitelben is.


SZALAGFÜGGÖNYÖK

A hagyományos függönyt kiváltó modern árnyékoló. Az alumínium karnis rögzíthető mennyezetre illetve ferde felületre is. A függőleges lamellák állásának a szöge és az elhúzás a kezelő szerkezetben található gyöngylánc és elhúzó zsinór segítségével állítható

szalagfuggony.jpg